Spring naar de inhoud

Taken

De details van een taak

In de linkerkolom vind je nu de uitvoerder van de actie met daaronder de datum waarop de actie uitgevoerd werd. Als een taak automatisch wordt toegewezen door het systeem, wordt de uitvoerder aangeduid als ‘systeem’.

In de tweede kolom kan je zien welke actie ondernomen werd en in de rechterkolom kan je de nieuwe waarde terugvinden (als die er is).

Enkel de laatste 10 acties zullen hierbij getoond worden. Er is echter ook nog de mogelijkheid om te klikken op ‘zie de volledige geschiedenis’ om ook de andere acties te zien:

Daarnaast kan je via de knop ‘zie meer’ rechts in het scherm ook een uitgebreide weergave verkrijgen. Wanneer je hierop klikt, krijg je uiteindelijk volgende weergave te zien:

De datum en uitvoerder worden hier in kolom 1 en twee weergegevens. In de volgende twee kolommen krijg je dan de voorgaande waarde en de nieuwe waarde (als die er zijn). Vervolgens heb je dan de kolom actie en uiterst rechts ’toegewezen aan’ welke aangeeft aan wie de taak is toegewezen op het moment van het uitvoeren van de actie.

Onderaan kunnen we naar de volgende pagina’s gaan om andere acties op de taak te zien (als er meer dan 10 zijn)

Via knop ’terugkeren naar het overzicht’ rechts boven keren we terug naar het overzicht en het detail van de taak.

Verder zal je voortaan ook de commentaren op een actie te zien krijgen in de historiek van de taken (bijvoorbeeld bij vragen van validatie):